מידע נוסף - מתווה חרבות ברזל – פכ"מ

מתווה חרבות ברזל – פכ"מ

עמוד זה מציג את אופן מימוש ההתאמות שתלמידי פכ"מ מקבלים במסגרת התוכנית על בסיס מילואים ומשרתי כוחות הבטחון (כמפורט במכתב מהפקולטה לאחר ביצוע פניה) והוא מהווה המשך למתווה המפורט בעמוד של הפקולטה למדעי החברה. 

 

פטור מירבי לתואר

הינו עד 10 נ"ז לכל התואר. נ"ז אלה כוללים כל סוג של פעילות המעניקה פטור כמו מילואים, פעילות התנדבותית וכו'.

 

פטור מירבי לתואר למשלבי פכ"מ ואמירים

הינו עד 14 נ"ז לפכ"מ ואמירים יחד לכל התואר. נ"ז אלה כוללים כל סוג של פעילות המעניקה פטור כמו מילואים, פעילות התנדבותית וכו'.

חלוקת הנ"ז בין החוגים תתואם מול החוגים.

 

אופן מימוש הפטור מנ"ז בפכ"מ

תלמיד אשר נמצא זכאי לקבלת פטור מקורסים כמפורט כאן יוכל לממש את הזכאות באופן הבא:

במסלול ללא הרחבה:

עד 10 נ"ז פטור מקורסי בחירה לבחירת התלמיד, בכפוף לעמידה במינימום נ"ז בקורסי בחירה בכל אחד מהתחומים. אין לרדת ממינימום זה (כלכלה 6 נ"ז, פילוסופיה 8 נ"ז, מדע המדינה 12 נ"ז).

במסלול עם הרחבה:

  • 8 נ"ז קורסי בחירה מהתחום המורחב
  • 2 נ"ז קורסי בחירה מאחד התחומים האחרים לבחירת התלמיד

תחילה יש למלא את המכסה מקורסי בחירה מהתחום המורחב עד להיקף של 8 נ"ז לפני שניתן לעבור למכסה מהתחומים המצומצמים.

תלמידים שנמצאים בשנה ג' ולא נותרו להם נ"ז למימוש על חשבון קורסי בחירה לפי מתווה זה, יסכמו מול יועץ החוג פרופ' נעם גדרון noam.gidron@mail.huji.ac.il פתרון חלופי. לתשומת ליבכם, ישנה חובה לעמוד בחובת למידה של שני קורסים באנגלית, כל אחד מהם לפחות 2 נ"ז (וביחד 4 נ"ז). כלומר, הפתרון החלופי לא יכול לכלול בתוכו קורסים המונעים מהתלמיד להגיע לחובת האנגלית בתואר.

לתשומת ליבכם: בפקולטה למדעי החברה ניתן לצבור עד 10 נ"ז פטור כולל נ"ז עבור פעילות התנדבותית, לכל התואר, או עד 14 נ"ז אם אתם לומדים פכ"מ ואמירים.

תלמידים שהשתתפו בתוכנית שהקנתה להם פטור מנ"ז כמו: אוניברסיטה בעם, מולטיברסיטה, מסעות דעות ועוד יוכלו לקבל פטור נוסף מנ"ז עד לתקרה מקסימלית של 10 נ"ז לסך כל התואר.

 

 

פטור מקורסים – במסגרת חטיבה בלימודי קיימות אקלים וחברה

תלמידים המשלבים פכ"מ וחטיבה בלימודי קיימות אקלים וחברה אשר יהיו זכאים לפטור מנ"ז, יוכלו לממש פטור של עד 6 נ"ז מקורסי החטיבה.

זאת אומרת שתלמיד שיהיה זכאי לפטור מקסימלי של 10 נ"ז, יוכל לממש עד 6 נ"ז במסגרת קורסי חטיבה ואת 4 הנ"ז הנוספים על חשבון קורסי בחירה שאינם מתוך החטיבה. אנא שימו לב, מימוש הפטור בקורסי חטיבה הינו בהתאם למכסה כמתואר בסעיף הקודם:

  •  8 נ"ז קורסי בחירה מהתחום המורחב
  •  2 נ"ז קורסי בחירה מאחד התחומים האחרים לבחירת התלמיד

תחילה יש למלא את המכסה מקורסי בחירה מהתחום המורחב עד להיקף של 8 נ"ז לפני שניתן לעבור למכסה מהתחומים המצומצמים.

 

עובר בינארי (מילולי) בפכ"מ

בקורסים המשויכים לפכ"מ המתחילים ב54 לא תחול מגבלה לגבי האפשרות לקבל ציון מילולי לקורס.

בקורסים המשויכים לכל אחת מהמחלקות בהם תלמידי פכ"מ לומדים (כלכלה/מדע מדינה/פילוסופיה), האפשרות לקבל עובר בינארי תהיה תלויה במדיניות החוג שבו הקורס מתקיים.

קבלת עובר בינארי כפופה להשלמת הקורס במלואו וקבלת ציון מספרי הנחשב בתנאי התוכנית (שנתון מילולי) כציון עובר.

לעניין זה עבודת סמינר איננה נחשבת לציון של קורס ולא ניתן יהיה לקבל ציון מילולי עבורה*.

את המימוש ניתן לבצע בכל שלב עד סגירת התואר (בהתאם לתקופת המילואים - עובר בינארי ניתן לשים עבור קורסים בשנים בהן שירתתם במילואים בלבד).

* להוציא קורסי חקר בהם ניתן להמיר את ציון הקורס לעובר בינארי בכפוף לעמידה בתנאי הקורס וקבלת ציון מספרי עובר.

 

אחראי מילואים

ניתן לפנות אל פרופ' נעם גדרון, יועץ החוג:  noam.gidron@mail.huji.ac.il

אופן השלמת חומר לימודי ומידע חיוני נוסף – תשפ"ו

ניתן למצוא מידע מרוכז לגבי אופן השלמת חומרי לימוד, עובר בינארי, מטלה חלופית ועוד' בקורסי חובה וחובת בחירה בחוג בטבלה הבאה.

הערות לקורסי כלכלה: אין מגבלה לעובר בינארי, למעט סטודנט שמעוניין להמשיך לתואר מוסמך בכלכלה, ואז בקורסי הליבה (לפי תוכנית הלימודים של כלכלה) בשנה שנייה, תלמידים יצטרכו שלושה ציונים מספריים. קורסי בחירה שניתנים על ידי המחלקה לכלכלה עם מבחן סופי, ניתן להמיר למטלה חלופית לזכאים.

קורס מרצה הקורס מייל עובר בינארי הערכה חלופית פטור ממטלה אופן השלמת הקורס הערות
שנה א
54100  מדינה, משק, מוסר: מבוא אינטגרטיבי פרופ' שלומי סגל shlomi.segall@mail.huji.ac.il V X      
54107 קריאה ביקורתית בפכ"מ

מר עמרי בן אבי, מר אביתר סלע, מר רוני גינזבורג, גב' יעל כהן, מר אביתר דותן

 

omri.ben-avi@mail.huji.ac.il

evyatar.sella@mail.huji.ac.il

roni.ginzburg@mail.huji.ac.il

yael.cohen31@mail.huji.ac.il

evyatar.dotan@mail.huji.ac.il

 

 

 

V X

 

סטודנט/ית זכאי/ת לפטור ממטלה אם הוא/היא במילואים 4 שבועות או יותר בזמן שניתן להגשת המטלה, במקרים אחרים יתואמו הארכות בהגשת המטלות מול המתרגל.ת.

 

הקלטות ושעות קבלה  
54110 מתמטיקה לפכ"מ מר משה פרץ mpoet2004@gmail.com V X

 

 
54111 סטטיסטיקה והסתברות ד"ר שרית אגמי sarit.agami@mail.huji.ac.il V X

 

אין פטור ממבחני אמצע (הם מהווים מגן), אך בקורס השנה יהיו שני מועדים לכל בוחן כדי לאפשר להיבחן במקרה שבו לא ניתן להגיע לאחד מהמועדים.

 

השלמת החומר תתאפשר ע"י הקלטות השיעורים בכיתה + מענה על שאלות בשעת קבלה/באימייל (של המרצה ו/או של המתרגלים).  
57107 מבוא לכלכלה א' מיקרו
ד"ר רן וקסלר,
פרופ אסף זוסמן, ד"ר עופר רז-דרור, מר גיא ינאי

 ran.weksler@mail.huji.ac.il asaf.zussman@mail.huji.ac.il oferd@moc.gov.il guy.yanay@mail.huji.ac.il

V X

בקורס אין חובת הגשת תרגילים ואין מבחני ביניים. החובה היחידה היא לעשות את המבחן הסופי.

את החומר ניתן להשלים באמצעות משאבים הנמצאים באתר הקורס במודל: מצגות, הקלטות שיעורים (שיעורים שהוקלטו השנה בלייב ושיעורים שהוקלטו מול המחשב בתקופת הקורונה), והקלטות מרכזי למידה. כמו כן אפשר לעיין בספרי הלימוד. בנוסף, התלמידים מוזמנים להגיע לשעות הקבלה של המרצים ושל עוזרי ההוראה.  
57108 מבוא לכלכלה ב' מאקרו ד"ר צחי רז, ד"ר נמרוד שגב,
ד"ר סיגל ריבון,

 iraz@mail.huji.ac.il

nimrodseg@gmail.com

sigal.ribon@mail.huji.ac.il

V X

 

   המידע יינתן בסמסטר ב'
56103 משטר מדינת ישראל ד"ר אסף שפירא Assaf.Shapira1@mail.huji.ac.il V X כל מקרה לגופו. בהמשך נקבע רף של ימי מילואים במהלך הסמסטר שיעניק פטור אוטומטי מהעבודה, ופטורים נוספים יתאפשרו לפי פנייה פרטנית. הקלטות ושעות קבלה. כמו כן, לקראת המבחן ייערך "מרתון" של החומר, שמיועד למילואימניקים.  
56101 מבוא למדע המדינה פרופ' אורית קדר orit.kedar@mail.huji.ac.il V X

המטלות יותאמו על פי משך המילואים תוך הפעלת שיקל דעת. 

יש לכתוב לתומר פרי-דן, רכז הקורס (tomer.pree-dan@mail.huji.ac.il). תומר יפתח את ההקלטות. כמובן שצוות הקורס זמין לסייע בהשלמת החומר. 

 
56106 פוליטיקה השוואתית: מוסדות ותהליכים פרופ' נעם גדרון noam.gidron@mail.huji.ac.il V X עבור אלו שיפספסו את מבחן האמצע, הציון של המבחן הסופי יחשב בתור המבחן של כל הקורס. הקלטות ושעות קבלה של המתרגלים והמרצה  
15100 
מבוא לאתיקה ופילוסופיה פוליטית - חלק א'
ד"ר עודד נאמן oded.naaman@mail.huji.ac.il V X אין מטלת אמצע הקלטות, קריאת תמסירים (סיכומי שיעור שהמרצה מעלה למודל), ניתן להתייעץ עם סטודנטים שנכחו בהרצאות ובמקרה הצורך לקבוע פגישה אישית עם המרצה.  
15200 מבוא לאתיקה ופילוסופיה פוליטית - חלק ב' ד"ר עודד נאמן oded.naaman@mail.huji.ac.il V X אין מטלת אמצע

הקלטות, קריאת תמסירים (סיכומי שיעור שהמרצה מעלה למודל), ניתן להתייעץ עם סטודנטים שנכחו בהרצאות ובמקרה הצורך לקבוע פגישה אישית עם המרצה.

 
15101 מבוא לתורת ההגיון ד"ר אלירן חזיזה eliran.haziza@mail.huji.ac.il V X אין מטלת אמצע. יש תרגילים לאורך הסמסטר -  יהיה ניתן לקבל הארכה הקלטות  
15187 בעיות מרכזיות בפילוסופיה פרופ' איתי ניסן-רוזן  ittay.nissan@mail.huji.ac.il V V      
שנה ב'
54109 מבוא לפילוסופיה של מדעי החברה פרופ' איתי ניסן-רוזן ittay.nissan@mail.huji.ac.il V V

למילואימניקים של 21 יום ומעלה יש פטור מעבודת אמצע וממטלת פרוסל אחת עבור כל שבוע מילואים

יש הקלטות זמינות והסטודנטים מוזמנים תמיד לקבוע פגישה או להגיע לשעת קבלה. איתי המרצה גמיש גם בדרכים אחרות, מילואימניקים צריכים ליצור איתו קשר.

 
54118 קריאת טקסטים בפכ"מ

פרופ' דני אטאס, ד"ר רעות מרציאנו, ד"ר ורד קורץ דוד (סמסטר א') 

פרופ' איתי ניסן רוזן, ד"ר שירי כהן, מר גיא ינאי (סמסטר ב')

daniel.attas@mail.huji.ac.il  reut.marciano@mail.huji.ac.il  vered.kurtz@mail.huji.ac.il

 

ittay.nissan@mail.huji.ac.il  shiri.cohen2@mail.huji.ac.il  guy.yanay@mail.huji.ac.il

V X      
54142 נושאים בכלכלה פוליטית ד"ר רעות מרציאנו reut.marciano@mail.huji.ac.il V X      
54143 בחירה חברתית ושיתוף פעולה
ד"ר ג'פרי מנש
 

jeffrey.mensch@mail.huji.ac.il

V X אין פטור ממטלות אבל יש הארכות זמן בהגשות ככל הנדרש, מועדים חלופיים לבחנים, ופטור מחובת נוכחות בזמן המילואים. קריאה של המאמרים וצפייה בסרטונים מוקלטים.  
57307 תורת המחירים א'

פרופ' משה שעיו, ד"ר שמואל סן

mshayo@huji.ac.il

muly.san@mail.huji.ac.il

 

V X

פטור מנוכחות בכל תקופת המילואים (בסוף הסמסטר נשלח קובץ פורמס ובו ימלאו הסטודנטים את הימים בהם היו במילואים בצירוף טופס 3010 ונחישב להם נוכחות על ימים אלה).   במקרה של שירות של 30 יום ומעלה במהלך הסמסטר ניתן להגיש את התרגילים בתיבת הגשה נפרדת (תיבת הגשה למילואימניקים הנמצאת באתר הקורס) מתי שנוח לסטודנט עד מועד א׳ ולקבל את הבונוס (התרגילים הם לא חובה להגשה אבל הגשתם מקנה בונוס של עד 5 נקודות לציון המבחן).  חשוב - את התרגילים יש להעלות בצירוף טופס 3010 המוכיח שהתלמיד.ה עשה 30 יום מילואים במהלך הסמסטר. במקרה של שירות של פחות מ30 יש הארכה כמספר ימי המילואים שנעשו בחלום הזמן להגשת התרגיל. אם למשל התרגיל נפתח להגשה ב5.12 ונסגר ב12.12 והתלמיד היה במילואים בין ה7-10.12 (ארבעה ימים) אז ניתן להגיש את התרגיל עד ה16.12 בתיבת ההגשה הרגילה. גם כאן כמובן חובה לצרף טופס 3010 להגשה.

הקלטות, שעות קבלה ומרכזי למידה  
57308 תורת המחירים ב' פרופ' אלכס הרשקוב, ד"ר ורד קורץ דוד

alex.gershkov@mail.huji.ac.il

vered.kurtz@mail.huji.ac.il

V X

 

מרצי הקורס וגם המתרגלים מקיימים שעות קבלה. כמו כן, הרצאות ומרכזי למידה של תורת המחירים ב' מוקלטות. מועבר בסמסטר ב'. יוחלט על התמיכה והעזרה למילואימניקים בתחילת הסמסטר, בהתאם למספר המשרתים, זמן השירות וכו'. 
57322 מבוא לאקונומטריקה

ד"ר מאור מילגרום, פרופ' נעמי פלדמן

maor.milgrom@mail.huji.ac.il

naomi.feldman@mail.huji.ac.il

V X

משרתי מילואים פטורים מהגשת תרגילים בתקופת המילואים שלהם.

צפייה בהקלטות והגעה לשעות הקבלה של המרצה והמתרגלים.

 
57305 מאקרו כלכלה פרופ' אורי חפץ, ד"ר איתמר כספי

ori.heffetz@mail.huji.ac.il

itamar.caspi@boi.org.il

V X

 

פטור מחובת נוכחות. התרגילים להגשה הם רשות ולא חובה, והגשת 6 תרגילים מזכה ב3 נקודות בונוס לציון הסופי. סטודנט שהיה במילואים מקבל הארכה להגשת התרגיל בהתאם לתקופת שירותו.

 

כל השיעורים מוקלטים ומועלים מיד למודל, חלק מהשיעורים הם א-סינכרוניים והשאר הם הקלטות מהכיתה. בכל שבוע ישנה שעת קבלה פרונטלית שניתן להירשם אליה. בנוסף, אנחנו עושים מרתון השלמה תוך כדי הסמסטר לסטודנטים שהיו במילואים.

 
15020 מבוא לפילוסופיה של העת החדשה ד"ר נעה שיין noa.shein@mail.huji.ac.il V X

אין פטור ממטלות, הפתרונות ינתנו בהתאם לכל מקרה לגופו ובהתאם לצרכים הפרטיקולרים של המילואימניקים, אבל ניתן כמה מטלות השלמה בסוף הסמסטר.

הקלטות  
15302 מבוא לתורת ההכרה ד"ר פרסטון וורנר pjwerner1@gmail.com V X משרתי המילואים יהיו חייבים לבצע את המשימות, אך לא תהיה הגבלת זמן. כל מקרה המרצה ידון עם התלמיד בנפרד לאור מצבו. הקלטות ושעות קבלה  
15034 פילוסופיה של הנפש פרופ' הילה יעקובסון-מיטל hilla.jacobson@mail.huji.ac.il V X  

כל השעורים בקורס מוקלטים. בנוסף, הסטודנטים מוזמנים לפנות אל עוזר ההוראה או המרצה בקורס לקביעת שעת קבלה

 
15660 פילוסופיה של השפה ד"ר אלירן חזיזה eliran.haziza@mail.huji.ac.il V X אין מטלת אמצע. יש תרגילים לאורך הסמסטר -  יהיה ניתן לקבל הארכה הקלטות  
56120 מחשבה מדינית מודרנית פרופ' ניקול הוכנר nicole.hochner@mail.huji.ac.il V X

יש מבחן אמצע 25% ומבחן סוף 75%. מי שיהיה בשירות מילואים ביום ובזמן המבחן רשאי לגשת למבחן הסופי שמשקלו יהיה 100% מציון הקורס. המבחן חומר סגור בשיטת BYOD - יש מועד א' ב' ומיוחד. 

סטודנטים במילואים מוזמנים ליצור קשר ברגע שהם פנויים לחזור ללמידה. יש הקלטות, מצגות באתר, ובעיקר יש צוות תרגול והמרצה שעומדים לרשותכם כדי לדאוג שהם משלימים באופן אופטימלי את החומר ומבינים את מטלות הקורס. 

 
56303 מדיניות ומנהל ציבורי פרופ' שרון גלעד sharon.gilad@mail.huji.ac.il V X לתלמידי המילואים יש פטור ממטלת האמצע.כמו כן ניתנת עזרה ממתרגלת בכדי לתת להם סיוע פרטני בעת החזרה והמבחן הסופי הקלטות  
56080 התנהגות פוליטית השוואתית ד"ר טריסטאן קלינגלהופר tr.klinge@mail.huji.ac.il V V אין מטלת אמצע. המרצה מבקש מהסטודנטים להגיש שאלות לחומר קריאה של 5 מתוך 13 שיעורים ביום לפני השיעור. משרתי מילואים יוכלו להגיש את השאלות בכל זמן (אבל לפני המבחן). הקלטות ושעות קבלה  
56122 מחשבה מדינית בת זמננו ד"ר צ'ארלי לש Charles.lesch@mail.huji.ac.il V X סטודנטים במילואים לא יהיו פטורים מהגשת מטלות, אבל תהיה גמישות מלאה במועד ההגשה הקלטות ושעות קבלה  
56082 הפוליטיקה והרגולציה של טכנולוגיות חדשות פרופ' דוד לוי-פאור levifaur@mail.huji.ac.il V X יאושרו השלמות הקלטות, פגישות אישיות וחומר תומך במודל  
56156 דת ומדינה בישראל: פרספקטיבות היסטוריות ופילוסופיות ד"ר לורה ורטון laura.wharton@mail.huji.ac.il V X ינתנו הארכות למשרתי מילואים. אך במידה ויהיה צורך ובהתאם לנסיבות אינדיבודאליות ייתכן ויתור על הגשת מטלת אמצע. הקלטות  
56256 
פוליטיקה ויצוגיות במרחב
פרופ' אורית קדר orit.kedar@mail.huji.ac.il V X     המידע יינתן בסמסטר ב'
56167 פוליטיקה של פופוליזם ד"ר אודליה אושרי odelia.oshri@mail.huji.ac.il V X     המידע יינתן בסמסטר ב'
שנה ג'
54104 סדנה להצגת עבודות אישיות (קורס בלבד) פרופ' נעם גדרון noam.gidron@mail.huji.ac.il V X     המידע יינתן בסמסטר ב'
54129 
סוגיות בפילוסופיה של מדעי החברה
פרופ' איתי ניסן-רוזן, פרופ' דני אטאס

ittay.nissan@mail.huji.ac.il

daniel.attas@mail.huji.ac.il

V X     המידע יינתן בסמסטר ב'
54121 הסטוריה כלכלית ד"ר צחי רז

iraz@mail.huji.ac.il

 

V X

אין פטור ממטלות האמצע, אך ינתנו דחיות כנדרש. ינתן פטור מחובות הקריאה המשוייכות לשיעורים מהם סטונדטים נעדרו עקב שירות מילואים. 

יש לצפות בהקלטות השיעורים ולהשלים את קריאות החובה. אם נדרש בהשלמת החומר סיוע ניתן להירשם לשעת הקבלה של המרצה ו/או לפנות למתרגל.

 
57533 מחקר כלכלי על אפליה והטיה

פרופ' אסף זוסמן

asaf.zussman@mail.huji.ac.il V X   ככל שתידרש התאמה למשרתי מילואים בהמשך הקורס, יימצא פתרון הולם  
57736 נושאים בכלכלה פוליטית פרופ' אסטבן קלור eklor@huji.ac.il V X אין פטור ממטלת אמצע כי היא חיונית לסיום הקורס (לגבש שאלת מחקר לסמינר) אבל אין דדליין עבור תלמידים המשרתים במילואים. מצגות, עיון במאמרים שהוצגו בכיתה, הקלטות ושעות קבלה  
57128 סוגיות נבחרות בכלכלה התנהגותית פרופ' אייל וינטר eyal.winter@huji.a.cil V X

הקורס מבוסס על עבודה בקבוצות במהלך הקורס בהכנת עבודה סמינריונית. ההסברים נמצאים בוידאו של השיעור הראשון

הקלטות ומצגות  
57493 נושאים בביג דאטה בכלכלה ד"ר שרית אגמי sarit.agami@mail.huji.ac.il V X אין מטלות או מבחני אמצע. הקלטות ופנייה למרצת הקורס  
57117 נושאים מתקדמים בכלכלת עבודה ד"ר שמואל סן muly.san@mail.huji.ac.il V X יש תרגילים שצריך להגיש, ינתנו הארכות בהתאם לצורך. כמו כן, צריך לתאם עם המרצה זמן לבחירה של נושא לעבודה הסופית. בסמסטר השני יהיו מצגות שגם אותן יהיה ניתן לדחות ולקבוע בהתאם לאפשרות ההגעה.

הקלטות של כל השיעורים וניתן כמובן להגיע לשעות הקבלה וגם לתאם שעה מיוחדת אם השעה הרגילה לא נוחה (אפשר גם בזום).

 
57667 כלכלת אינפורמציה פרופ' אלכס הרשקוב Alex.gershkov@mail.huji.ac.il V X   הקלטות ושעת קבלה  
57469 נושאים בחקר המיסוי אמפירי פרופ' נעמי פלדמן naomi.feldman@mail.huji.ac.il V X  

יש לפנות ישירות למרצת הקורס

 
57638 כלכלת עבודה אמפירית פרופ' אריק גולד eric.gould@mail.huji.ac.il V X

אין פטור ממטלת אמצע כי היא חיונית לסיום הקורס (לגבש שאלת מחקר לסמינר) אבל הדדליין יותאם עבור תלמידים המשרתים במילואים.

הקלטות, שעת קבלה ומצגות  
57123 כלכלת תקשורת ד"ר חנה רוז טרכטמן hannah.trachtman@mail.huji.ac.il V X אין מטלת אמצע הקלטות  
57125 
נושאים בחקר מקרו כלכלה אמפירית
ד"ר איתמר כספי itamar.caspi@mail.huji.ac.il V X אין מטלת אמצע הקלטות ושעת קבלה במקרה הצורך  
54127 תועלתנות: מסידג׳וויק עד פארפיט פרופ' שלומי סגל shlomi.segall@mail.huji.ac.il V X      
54139 כלכלה התנהגותית לפכ"מ ד"ר ורד קורץ דוד Vered.Kurtz@mail.huji.ac.il V X      
54140 אקלים כלכלי - מבט מהשטח גב' גלית כהן galit.cohen@mail.huji.ac.il V X      
54136 ככה (לא) בונים חוקה: משפט חוקתי בהקשרי פכ"מ ד"ר נעמה גולדברג naama.goldberg@mail.huji.ac.il V X      

54138 עבודה טובה: סוגיות מוסריות בשוק העבודה

ד"ר מיכל בן נח michal.bennoah@mail.huji.ac.il V X

תלמידי מילואים יהיו פטורים מלהגיש את מטלת האמצע. בנוסף, ישנו בוחן כמעט בכל שיעור, תלמידי מילואים יהיו פטורים גם מהבחנים האלה. הציון שלהם יחושב על סמך עבודה מסכמת בלבד. 

הקלטות ושעת קבלה למעוניינים  
54124 מודלים של איכות חיים ושל צדק חלוקתי: תורת השטחות ויישומיה פרופ' שמואל שי samuel.shye@mail.huji.ac.i V X אין פטור לתלמידי מילואים ממטלות אמצע הקורס, אך יתאפשרו דחיות בהגשה בהתאם לנסיבות. צפייה בהקלטת שיעורים, משלוח שקפים במייל, פגישות זום.  
54125 נושאים בהיסטוריה של המחשבה הכלכלית ד"ר שירי כהן shiri.cohen2@mail.huji.ac.il V X      
54137 תורת המשחקים והתנהגות חברתית פרופ' משה הופמן Hoffman.Moshe@gmail.com V X      
54141 קיטוב פוליטי במבט השוואתי פרופ' נעם גדרון noam.gidron@mail.huji.ac.il V X

 

  המידע יינתן בסמסטר ב'
54145 מ.מ.מ? כ.כ.כ! מדיניות כלכלית עכשווית בישראל ד"ר עופר רז-דרור oferd@moc.gov.il V X